Hvorfor velge vĂ¥re kurs?

 

BEKLAGER, VI HAR SLUTTET MED KLASSEROMSUNDERVISNING!

Under kan du lese noen tips om hva du bør se etter hos en kursleverandør for å være sikker på at du får det du betaler for: 

 

  • En kurstime er 60 minutter. De fleste kursoperatørene har 45 minutters timer, et fenomen som kalles "skoletime". Dette er VELDIG viktig for prisen! 4 timer kan være 180 minutter (=4 "skoletimer") eller 240 minutter (altså normale klokketimer). Det er faktisk en hel time i forskjell på et kurs som har fire timer per gang.. Sammenlign priser!

 

  • Lærernes kvalifikasjoner: Kan du finne ut hvem lærerne er når du leser om kursstedet? "Anonyme" lærere er ikke et godt tegn. Da er det ofte et kurssted som ikke har faste og godt kvalifiserte lærere. Det er viktig at du kan lese om lærerne på hjemmesidene og finne ut hvilke kvalifikasjoner de har. Har de for eksempel norsk som morsmål? Har de utdanning i "norsk som andrespråk"? Har de undervisningserfaring? Pedagogikk? 

 

  • Kursoperatøren har en maksimumsgrense på antall deltakere per klasse (det bør ikke være flere enn 15..).

 

  • Deltakerne har samme nivå så langt det er mulig. Sjekk for eksempel om det er krav til engelskkunnskaper. Det betyr at nivåforskjellene ikke blir for store i en klasse,